Preffered Chauffeurs directie chauffeurs

Neem contact op

TARIEVEN / REFERENTIES

Tarieven

Door uw keuze voor Preferred Chauffeurs heeft u al een belangrijke overweging gemaakt. Geen keuze op basis van tarief maar op basis van veiligheid en comfort. U kiest voor een professioneel opgeleide chauffeur omdat u graag veilig op de plaats van bestemming wilt aankomen.
Wij vertellen u graag op basis van de match tussen uw specifieke vraag en ons aanbod wat het uurtarief wordt. Wij maken daarbij onderscheid tussen ad-hoc opdrachten, abonnementsvormen en detacheringen.

Al onze chauffeurs zijn gecertificeerd en zijn in bezit van een EHBO diploma met AED certificaat. Een aantal chauffeurs hebben daarnaast ook een beveiligingsdiploma, een aantal daarvan ook een persoonsbeveiligingsdiploma.

Onze beveiligingschauffeurs hebben ook ruime ervaring in het rijden met gepantserde voertuigen en rijden onder politiebegeleiding. Zij zijn speciaal opgeleid voor het vervoeren van personen die een hoger risico lopen op onregelmatigheden. Ze beschikken over uitstekende rijvaardigheden en zijn bijzonder goed getraind op het gebied van beveiliging, persoonlijke veiligheidsrisico’s en rij-technische beveiligingstechnieken, extreem stressvolle situaties en in acute risicosituaties waar maximaal improvisatievermogen van de chauffeur wordt verwacht.

Het besturen van de auto wordt in opleidingen en diplomering vaak voorop gesteld. Wij hechten er echter meer aan dat onze chauffeurs volledig op de hoogte zijn van het ‘protocol dienstverlening aan de klant’. Dit is een interne opleiding die wij als voorwaarde hanteren. Zonder deze extra interne opleiding kunnen chauffeurs bij ons niet aan het werk. Logisch blijft dat ook rij-technieken aangeleerd en geëxamineerd dienen te worden.

directie-chauffeur-nodig-klant-zakelijk-telefoon-ori

Referenties

In onze relatie met u en anderen zijn wij volledig discreet. Op deze site kunnen wij dus niets vertellen over klanten en inhoud van ons werk. Omdat wij begrijpen dat u niet zomaar met een bedrijf in zee gaat, verzorgen wij graag het contact tussen u en iemand die u persoonlijk kan informeren over de tevredenheid met onze dienstverlening. Wij leggen op uw verzoek dat contact en zijn er daarna niet meer bij betrokken.