Preffered Chauffeurs directie chauffeurs

Neem contact op

WIE WIJ ZIJN

Directie chauffeur bedrijf

Wij zijn uw Preferred Chauffeurs.

Preferred Chauffeurs is een nieuwe naam. Met 50 jaar ervaring…

Onze naam heeft een reden. Als preferred supplier mogen wij al jaren voor een aantal tevreden opdrachtgevers ons werk doen. Daarnaast geven wij u de mogelijkheid te kiezen voor uw eigen preferred chauffeur uit onze poule.

Preferred Chauffeurs is een nieuw bedrijf ontstaan uit een samenwerking tussen Ted Walraven en Henk van Knotsenburg. Ieder heeft een brede achtergrond in de wereld van chauffeurs, veiligheid en beveiliging. Vanuit onze eigen bedrijven werkten wij al jaren samen.

Nu brengen wij die 50 jaar ervaring samen in één bedrijf waarmee onze samenwerking een maximaal voordeel krijgt. Extern voor u, onze klant. Intern voor onze chauffeurs. Hiermee is al onze kennis gebundeld. Onze specialistische ervaring en vaardigheden worden optimaal gedeeld en benut.

directie chauffeur nodig

Kwaliteit in dienstverlening

Onze chauffeurs zijn maximaal getraind in dienstverlening.

De lat ligt hoog. Daarom trainen we onszelf en onze chauffeurs continue.
Dat heeft natuurlijk te maken met vlot, veilig en comfortabel autorijden maar wij vinden dienstbaarheid nóg belangrijker.

Wij hechten aan goede sociale vaardigheden. U bent onze gast en wij gaan voor u zorgen. Onze chauffeurs zijn derhalve representatief, flexibel en minimaal opgeleid op D1 niveau.

Wij weten hoe wij u op een veilige en comfortabele manier moeten vervoeren. Waarbij discretie de natuurlijke basis van onze dienstverlening is. Daardoor kunt u in alle rust doen waar ú goed in bent. U kunt vergaderingen of presentaties voorbereiden. Telefoongesprekken voeren. Of even ontspannen.

Alle randzaken als navigeren, parkeren, de ingang zoeken, tanken, wassen of een lunch verzorgen; het wordt door uw chauffeur geregeld.

Bij onze comfortabele dienstverlening ruimen wij een speciale plek in voor uw veiligheid. Niet alleen in het verkeer maar ook rond uw persoon en werk- en leefomgeving. In een introductiegesprek lichten wij dit op verzoek graag toe